Elinky úraz..

Jak málo stačí k tomu aby se rázem pohodové páteční odpoledne změnilo na odpoledne jak z hororu.. Jako každý den balím holky na odpolední vycházku a tak si říkám".. venku celkem hezky, pojedeme k Labi.. Je tam krásně a holkám se tam taky líbí..

Tak si tak jdeme po stezce cca kilometr a půl od auta, holky blbnou a lítájí jak šílený, klasika.. Elinka letí první a seběhne ze stezky do vysoké trávy.. "a pak se to stalo"..

Jsem od Eli cca 100 metrů.. vidím jak do něčeho naráží a následuje ošklivý pád.. Na dálku slyším Elinky naříkání a vidím jak se snaží vstát, ale nejde jí to.. běžím k ní a kříčím lehni.. zůstaň.. hlavou se mi honí to nejhorší. Dobíhám k ní a snažím se jí uklidnit. A vidím co se jí stalo. V té rychlosti narazila na železo zabetonované v zemi co bylo stejně vysoké jako tráva, přehlídla ho. Narazila na něj hrudníkem a strhla si část kůže a na zadní noze si strhla jeden dráp a odřela si prsty.. Přes bolest stále naříkala a nechtěla se na přední tlapku postavit.. takže mě čekala kilomtrová cesta k autu s Elinkou v náruči.. ale zvládly jsme to.  Na veterině byla moc statečná.. nechala se ošetřit,  prohlénout.. naštěstí neměla nic zlomeného a strženou kůži na hrudníku si nechala sešít bez uspání. a takhle to vypadalo...

 

ještě v autě na cestě na vetku..... 

      

takhle to vypadalo cca po týdnu, díky horku se stehy začaly trhat a hojení bylo pomalejší..

..a takováhle byla frajerka :)